Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Лохвицькі рятувальники роз’яснили керівникам закладів правила пожежної безпеки під час святкових заходів

Сьогодні фахівці Лохвицького районного сектору Головного управління ДСНС України у Полтавській області для керівників закладів, установ, організацій, що будуть задіяні у масових заходах під час відзначення державного свята – Дня Незалежності України провели інструктаж з питань пожежної безпеки.

Під час інструктажу, рятувальники роз’яснили присутнім вимоги пожежної безпеки до приміщень, де будуть проходити святкові заходи, нагадали першочергові дії при виникненні пожежі, розповіли як проводити евакуацію та навчали правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Слід зазначити, що співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області проводять комплекс профілактичних заходів спрямованих на забезпечення пожежної та техногенної безпеки громадян під час святкування Дня Незалежності України. Зокрема, фахівці ДСНС проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками закладів культури, де будуть проходити масові святкові заходи, також, аби уникнути різних непередбачуваних ситуацій,  рятувальники під час профілактичний рейдів розповідають правила безпечної поведінки у масових заходах мешканцям та гостям області.

Перейти до вмісту