Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Кубок федерації хокею Полтавщини виграла команда «Кальвадос»

Днями пройшли змагання серед хокейних команд Полтавщини. Переможці — власники кубку федерації хокею.

З 26 червня цього року започаткували літній турнір з хокею з шайбою серед аматорських команд «Кубок федерації хокею Полтавської області». Його планують запровадити як традиційне змагання і проводити кожного року, повідомляють у Полтавській ОДА.

У змаганнях взяли участь 10 аматорських команд міст та районів області, а саме: хокейні команди «Вікінги», «Гадяч», «Джокери», «Полтава», «Будівельник», «Велика Багачка». Також команди «Кальвадос», «Колос» із Полтавського району та команди «РРС», «Космос» із Полтави.

Пишаюсь, що у нас є гідні спортсмени, яким потрібно забезпечити всі необхідні умови для тренувань та змагань. Наразі ми готові, щоб протягом наступного року у Полтаві існувала повноцінна хокейна арена. Майбутнє полтавського хокею і фігурного катання — у наших руках! — наголосив перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

Всі ігри Кубку проводили в ТРЦ «Екватор». 2 серпня пройшли ігри за ІІІ місце між командами ХК «Колос» Полтавський район – ХК «РРС» Полтава. Вже наступного дня відбулась фінальна гра за Кубок федерації хокею Полтавської області за участю команд ХК «Кальвадос» Полтавський район та ХК «Космос» з Полтави.

Започаткований турнір у 2018 році, і проводиться за підтримки депутатського корпусу Полтавської обласної ради, Полтавської облдержадміністрації та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту для популяризації та подальшого розвитку хокею, — розповів начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький.

Переможці турніру — хокейна команда «Кальвадос». Спортсмени отримали перехідний кубок, грамоти та медалі. Призерів турніру нагородили грамотами, медалями та 4 статуетками в номінаціях «Кращий нападник турніру», «Кращий захисник турніру», «Кращий воротар турніру», «Кращий бомбардир турніру». Також відзначили наймолодшого та найстаршого гравців турніру.

Вірю в майбутнє полтавського хокею! Відчуття боротьби гравців, напружених хокейних баталій та волі до перемоги — не порівняти ні з чим. Люблю хокей, і не важливо, по яку сторону арени стою. Так і на цьому чемпіонаті міста серед хокейних команд, — поділився враженнями після гри Андрій Пісоцький.

Перейти до вмісту