Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Коли краще вчити іноземну мову: у МОЗ натякнули, що починати треба з пелюшок

Діти віком до трьох років вже здатні засвоювати іншомовні слова, що дозволить їм краще розвивати мозок.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун. 

Вона зауважила, що володіння іноземною мовою, або навіть кількома – важлива навичка для досягнення успіху. Через це все більше батьків дбають, щоби їхня дитина якнайкраще засвоїла іноземні мови.

Попри це, не всі знають, коли слід починати навчання.

“UNICEF Ukraine поділилися дослідженням, в якому науковці допомагали малюкам з Іспанії вивчати англійську вже від 7 і до 33 місяців. Результати чудові – за 18 тижнів навчання діти у середньому вивчили 74 слова англійською. Цей перший словниковий запас з іноземної мови стане добрим підґрунтям для глибокого вивчення її й надалі”, – наголосила Супрун. 

За даними науковців, мозок малюка дуже потужний. Зокрема, вони починають краще розв’язувати задачі, якщо вивчають другу мову.  

“Вивчайте іноземну мову та результати не змусять на себе чекати, доки дитина виросте та піде влаштовуватися на роботу. Використовуйте потенціал дітей на повну – це допоможе їм раніше розкрити свої таланти та дасть хороший старт у житті. Та не забувайте, що кожна дитина різна, тому підхід і вимоги також мають бути індивідуальні”, – підсумувала Супрун.

Перейти до вмісту