Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для дітлахів правобережжя Кременчука відкрили новий дитячий майданчик

4 серпня на території кременчуцької школи №29 було відкрито новий дитячий майданчик. Цей проект реалізовано  спільними зусиллями благодійної громадської організації «Нове серце» та  місії «Євразія».
Відкривали новий майданчик весело і багатолюдно. Чи не менше сотні дітей прийшли на свято, щоб не тільки випробувати нові гірки, гойдалки та інші конструкції, а й взяти участь у цікавому дійстві з іграми та призами для найактивніших дітлахів, повідомляють у міській раді.
 
На відкритті нового дитячого майданчика був присутній також представник місії «Євразія» канадець з українським ім’ям Микола Тищенко. Він висловив намір продовжувати співпрацю з кременчуцької громадською організацією «Нове серце».
На новому дитячому майданчику можуть грати не тільки учні школи №29, а й хлопці, які живуть в цьому мікрорайоні. Новий майданчик розрахований на дітей молодшого віку, а на 1 вересня тут планується встановити спортивний майданчик для більш старшого віку. На ній хлопці зможуть займатися воркаутом (вулична гімнастика, фізкультура на свіжому повітрі).
Перейти до вмісту