Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Даша Астаф’єва похизувалась кадрами зі зйомок нового фільму

В Україні тривають зйомки нового фільму з назвою “Продюсер”. Одну з головних ролей у кінострічці грає запальна Даша Астаф’єва.

Зірка поділилась кадрами зі знімального майданчика, повідомляє 24 канал.

Нова українська комедія “Продюсер” заінтригувала своїм сюжетом та акторським складом. Кінострічка буде знята у голлівудському стилі фільму-подорожі та розповість приголомшливу історію мандрівки молодого та самовпевненого продюсера, який повинен привести чималу суму грошей на знімальний майданчик. Під час мандрівки герої потрапляють у курйозні та інколи небезпечні ситуації.

Відомо, що головні ролі у фільмі зіграють співачки Даша Астаф’єва та Мішель Андраде. До чарівного акторського складу приєднались Олексій Дурнєв та Василь Кіт. Прем’єра комедії “Продюсер” запланована на березень 2019 року.

Наразі у мережі з’явились перші кадри зі знімального майданчика. На них Даша Астаф’єва приміряла сексуальний образ запальної брюнетки. Зірка вбрала червону міні-сукню, яка підкреслила струнку фігуру зірки. Водночас Мішель Андраде приміряла незвичне для себе вбрання. Співачка вбрала сорочку кольору хакі поверх футболки. Мішель, яка полюбляє ніжні та жіночні образи, перевтілиться у кінострічці на екстремального блогера. 

Перейти до вмісту