Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Через вибух газового балона, на Миргородщині постраждав сільський голова та ще четверо людей

Подія сталася 4 серпня у селі Зуївці Миргородського району. За попередньою версією, яка будується на свідченнях очевидців, балон з пропаном зірвався внаслідок підпалу будинку 70-річною господаркою. 

П’ятеро очевидців події, серед яких був і 47-річний голова Зуївської сільради, намагалися самостійно загасити пожежу до прибуття рятувальників і поліції. 

Унаслідок вибуху газового балону, всі п’ятеро отримали термічні опіки різного ступеню.  Із місця події були ушпиталені дві місцеві жительки 39-и та 66-и років, 45-річний чоловік та голова сільради. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

За фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки (ст. 270 Кримінального кодексу Україна) відкрито кримінальне провадження.

Наразі поліція встановлює місце перебування 70-річної власниці будинку, Рукомасової Галини Василівни. У жінки також можуть бути опіки.

Якщо Ви бачили цю жінку, вам відома інформація про місце її перебування або інші відомості, які можуть допомогти поліції в її розшуку, просять зв’язатися з Миргородським відділом поліції за телефоном (05355) 5-24-50 або 102.

Перейти до вмісту