Ви тут:
Анонс Оголошення Освіта Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

22 серпня в Полтаві відбудеться обласна конференція педагогічних працівників

22 серпня  у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Полтава, проспект Першотравневий, 5) відбудеться обласна конференція педагогічних працівників «Освіта Полтавщини на шляху впровадження Нової української школи: підсумки 2017/2018 навчального року та основні завдання на 2018/2019 навчальний рік» за участю керівників органів управління освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів, об’єднаних територіальних громад, ректорів закладів вищої освіти, керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, інтернатного типу, позашкільної освіти, працівників Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського.

Як повідомили в департаменті освіти та науки Полтавської ОДА, до участі в роботі конференції запрошено керівництво Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної ради, представника Міністерства освіти і науки України, голову Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації, керівника Харківського регіонального центру оцінювання якості знань.

Початок роботи о 12 годині. Конференція відбуватиметься у вигляді панельної дискусії з теми «Якісна освіта як пріоритетний напрям у процесі впровадження нової української школи». У єдиній загальній панелі до уваги учасників конференції пропонується виступ директора Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Харченко О.В. щодо здобутків освітньої галузі у минулому навчальному році та основних завдань на новий 2018/2019 навчальний рік. Далі учасників зібрання очікує робота в групах за участю відповідних фахівців з наступних напрямів: новий освітній простір, інклюзивне навчання; сучасна професійна освіта; розвиток закладів інтернатного типу.

Традиційно працівники освітньої галузі Полтавщини будуть відзначені нагородами за сумлінну працю та професійні досягнення.

Перейти до вмісту