Ви тут:
Суспільство Україна 

22 переможці конкурсу у директорати долучаться до команди Мінрегіону, — Зубко

22 переможці конкурсу у директорати долучаться до команди Мінрегіону. Найбільш фахові та мотивовані. Ті, хто, пройшовши всі етапи конкурсу, переміг у боротьбі за посади фахівців з питань реформ. Ми оновлюємось! Переможцями стали 5 співробітників міністерства та 17  — зовнішні експерти. Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Наш конкурс був запеклий — 40 заяв на місце. На 27 посад було подано майже 1,1 тисяч заяв, з яких — 980 відповідали всім вимогам проведення конкурсу. До фінального етапу співбесіди конкурсу дійшло 55 претендентів, а  перемогу здобули 22 конкурсанти. Ми завжди – «за» гендерну рівність, підтвердження чому — 14 експерток-переможниць», — наголосив Геннадій Зубко.

Претендентам конкурсу було запропоновано 27 посад у чотирьох директоратах: регіонального розвитку; енергоефективності; з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою, а також стратегічного планування та європейської інтеграції.

«Чекаємо на призначення на посади. Вітаю розумних та небайдужих в нашій команді. Працювати доведеться багато, але цікаво! Змінюємо країну на краще! Впроваджуємо РЕФОРМИ NON-STOP!», — підкреслив Зубко.

Нагадаємо, в рамках реформи державного управління в Мінрегіоні відбувся другий кадровий конкурс в директорати, результати якого оприлюдненні на офіційному веб-порталі відомства. Конкурс на перші 70 посад  фахівців з питань реформ у п’яти директоратах стартував у Мінрегіоні 15 вересня 2017-го року. Перемогу здобули 30 конкурсантів, половина з яких — зовнішні експерти та фахівці, інша половина  —  16 співробітники міністерства.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Перейти до вмісту