Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Житель Лубен, який до смерті забив рідного брата, отримав 7 років позбавлення волі

Вироком Лубенського міськрайонного суду 30-річний житель Лубен визнаний винним у заподіянні своєму рідному братові умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).
Як повідомила прокурор відділу прокуратури Полтавської області Валентина Кармазина, чоловік засуджений до 7 років позбавлення волі.
У березні 2018 року, близько опівночі, перебуваючи в квартирі у стані алкогольного сп’яніння та під дією наркотичних засобів, молодший брат посварився зі старшим і почав бити останнього.
«Він наносив удари кулаками в голову, груди, а потім схопив за плечі і гамселив об стіни коридору. Але й цього виявилося замало, тому, схопивши 33-річного родича за ноги, він звалив його на підлогу. Падаючи, потерпілий головою вдарився об відкриті кімнатні двері і так як теж був напідпитку, підвестися уже не зміг. Нападник наблизився до побитого і запитав про самопочуття, але у відповідь почув нецензурну лайку, тому розвернувся і пішов спати. Уранці, побачивши, що старший брат лежить на тому ж місці, молодший, зрозумівши, що накоїв, викликав швидку допомогу та поліцію», – розповіла прокурор.
За висновками експертів, чоловік помер через кілька годин після побиття внаслідок черепно-мозкової травми.
У судовому засіданні кривдник розкаявся у вчиненому та попросив пробачення у матері.
Вирок суду поки що не набув законної сили.
Перейти до вмісту