Ви тут:
Суспільство Україна 

За святкові вихідні Укрзалізниця перевезла майже 1 млн пасажирів, – Кравцов

Упродовж святкових вихідних, з 28 червня по 1 липня 2018 року, Укрзалізниця перевезла в далекому сполученні 926 тис. пасажирів. З них 105 тис. пасажирів обрали для подорожей у цей період швидкісні електропоїзди «Інтерсіті+» та «Інтерсіті».

Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.

«Укрзалізниця залишається одним із найбільш зручних, доступних і швидких видів транспорту для подорожуючих на свята. У цей період максимально задіюємо весь наявний рухомий склад, щоб задовольнити ажіотажний попит на пасажирські перевезення», – зазначив Євген Кравцов.

Цього року до Дня Конституції України було призначено 15 додаткових поїздів і додаткові рейси для трьох графікових поїздів. Лише завдяки додатковим поїздам перевезено 30 тис. пасажирів. Також у ці дні курсувало 150 графікових поїздів, які перевезли майже 896 тис. осіб.

«Як і раніше, найбільший пасажиропотік влітку ми спостерігаємо в південному напрямку, до курортів Чорного та Азовського морів, і в напрямку цілорічно популярних курортів Західної України. Тому основну кількість додаткових поїздів було призначено саме в цих напрямках», – резюмував очільник Укрзалізниці.

Перейти до вмісту