Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

За 6 місяців до органів прокуратури Полтавщини надійшло понад 4 тисячі звернень та 26 запитів

Упродовж І півріччя 2018 року до органів прокуратури Полтавщини надійшло 26 інформаційних запитів. За результатами їх розгляду на 15 надана інформація, якою цікавилися дописувачі, на 11 – роз’яснення.

Із зазначеної кількості на 21 запит надали відповіді працівники апарату прокуратури області, на 5 – місцевих прокуратур.

«Автори інформаційних запитів найбільше цікавилися статистичною звітністю, станом досудового розслідування у певних кримінальних провадженнях та кадровими питаннями», – розповіла  начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області Катерина Діденко.                                                            

Окрім цього, забезпечений належний розгляд звернень громадян та юридичних осіб. За вищезгаданий період до органів прокуратури області надійшло понад 4 тисячі звернень, 66 з яких – від народних депутатів України.

На особистому прийомі були прийняті більше тисячі людей, з яких керівниками прокуратур – 230.

«Із метою ефективного забезпечення реалізації права громадян та юридичних осіб на особисте звернення та інформаційний запит в обласній прокуратурі систематично проводяться навчально-методичні семінари. На цих заходах присутні обговорюють актуальні питання щодо роботи зі зверненнями та запитами, особливості здійснення діловодства, основні аспекти обліку цієї роботи», – зазначила прокурор.

Перейти до вмісту