Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Волонтерський загін полтавської бібліотеки № 9 закликає не мовчати, а реагувати на прояви насильства

Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує сприяти реалізації волонтерських проектів, які перемогли цього року у міському конкурсі волонтерських проектів «Робимо світ краще».

Так, у рамках волонтерського проекту «Не все одно», який реалізує волонтерський загін бібліотеки №9, провели мистецьку акцію «Не загубись у джунглях насильства». До акції долучилися читачі бібліотеки та мешканців мікрорайону. Використовуючи художні таланти читачів, створили соціальну рекламу на вікнах бібліотеки, яка закликає полтавців не мовчати, а реагувати на прояви насильства.

Волонтери бібліотеки насильство порівняли з непрохідними джунглями, адже жертві насильства досить складно і практично неможливо самостійно боротися з насильством. Тож, метою акції було привернення уваги полтавців до проблеми насильства, розуміння важливості боротьби з насильством та його проявами, а також виховання небайдужості людей.

Усі читачі бібліотеки та мешканці мікрорайону мають можливість ознайомитись з інформаційними матеріалами, які допоможуть їм правильно діяти стикаючись з проявами насильства. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Перейти до вмісту