Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У вересні в Кременчуці стартує Громадський бюджет

На засіданні робочої групи з питань впровадження партиципаторного бюджету в місті Кременчуці, де підвели стан впровадження громадських ініціатив-переможців попередніх періодів і окреслені перспективи на подальшу роботу, повідомляє Кременчуцька міська рада.
Варто відмітити, що наразі триває формування нового складу робочої групи, члени якої займатимуться підготовчо-організаційною роботою на шляху реалізації громадських ініціатив, які надалі займатимуться просуванням  партисипаторних практик. Заявки від кременчужан на участь у цій групі чекають до 20 липня в виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради, секторі партисипаторних практик (каб. 217), контактний номер телефону: 74-38-61.
 
Власне, інформаційна кампанія щодо старту громадського бюджету – 2018 року буде розпочата в серпні місяця. Графіки зустрічей із членами робочої групи на мікрорайонах Кременчука, які перш за все допомагатимуть жителям із визначенням першочергових проблем їх найближчого середовища та безпосередньо ділитимуться досвідом  створення ініціативи, яка може стати проектом Громадського бюджету, будуть оприлюднені на веб-сайті Кременчуцької міської ради.  

 

Перейти до вмісту