Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтаві проведуть публічну консультацію щодо стану дитячих майданчиків

19 липня о 15.00 у приміщенні ВГО «НОВА ПОЛТАВА» (вул. Котляревського, 6) відбудеться публічна консультація щодо стану дитячих майданчиків у м. Полтаві.

Представники громадської організації «Центр UA» спільно з місцевою владою, освітянською спільнотою, батьками, активістами та журналістами обговорять проблему незадовільного стану дитячих майданчиків Полтави та можливі варіанти вирішення цієї проблеми.

Питання публічної консультації:

  1. Хто має відповідати за безпеку та стан дитячих майданчиків у місті?

  2. Як вирішити проблему незаконного встановлених дитмайданчиків?

  3. Як облаштувати безпечний дитячий майданчик?

ГО «Центр UA» запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою. Проведення публічних консультацій з залученням представників різних зацікавлених сторін дозволить місцевій владі розробляти та ухвалювати більш якісні рішення, які будуть зрозумілими і тому підтриманими громадою.

Публічна консультація відбувається в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Part в Україні. Зміст діяльності в рамках проекту є винятковою відповідальністю Part та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

За додатковою інформацією звертайтесь до Альони Гончаренко (095)026-47-75.

Перейти до вмісту