Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Миргороді презентували електронний шкільний щоденник

Сьогодні в залі засідань міської ради відбулась презентаційна зустріч виконавчого директора фірми NEVDA Паулюса Йонікаса, директора з розвитку литовської інформаційної компанії NEVDA Евелдаса Юргатіса з виконавчим комітетом Миргородської міської ради, керівниками та їх заступниками загальноосвітніх навчальних закладів міста. На зустрічі представили електронний шкільний щоденник, котрий створений цією компанією та використовується 80% шкіл Литви.

“NEVDA” – литовська інформаційна компанія, що працює в державному секторі Литви більше 25 років. Саме ця компанія здійснила комп‘ютеризацію всього процесу соціальної підтримки в Литві і на даний час здійснює розробку і підтримку централізованої системи соціального захисту і соціальних платежів в усіх 60 муніципалітетах Литовської Республіки. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Можливості електронного щоденника дають змогу відслідкувати оцінки, відвідуваність, розклад уроків, навчальні матеріали, домашнє завдання, аналітику (по класах, школі, предметах, триместрах і півріччях), провести опитування, вести листування у форматі чату, надсилати довідки та документи в електронному форматі. Такий щоденник враховує специфіку всіх типів шкіл(навчальні класи, середню освіту, спец. класи, профільне та індивідуальне навчання), здійснює зарахування в навчальний заклад, інформує про позакласну роботу, соціальні проекти, партнерські програми.

Зустріч завершилась підписанням Протоколу, метою якого є сприяння взаємовигідній діяльності і спільній співпраці Миргородської міської ради та фірми NEVDA. Сторони, що підписали Протокол, мають наміри розвивати діяльність щодо ведення електронних продуктів, домовились провести переговори щодо умов підписання Договору про спільну діяльність, в якому, зокрема, викласти час реалізації проектів, їх вартість, зобов‘язання сторін.

Перейти до вмісту