Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді поліцейські направили до суду 13 адмінматеріалів складених відносно власників мототранспорту

Мета профілактичних заходів, які реалізуються на території Полтавщини, полягає у зменшенні ризиків виникнення аварійних ситуацій на дорогах за участю водіїв двоколісних транспортних засобів. 

Також задача поліцейських – пересвідчитися у наявності відповідного пакету документів та засобів індивідуального захисту у водіїв. 

Перші результати профілактичного «місячника» доводять, що окремі водії нехтують своїми обов’язками.

Так, з початку липня поліцейськими складено відносно кермувальників 13 адмінпротоколів, з них: 9 – за порушення водіями правил експлуатації транспортних засобів, керування без мотошоломів, керування транспортними засобами не зареєстрованими, або не перереєстрованими в установленому порядку (ч.5, ч.6 та ч.7 ст.121 КУпАП), 2 – за керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів (ст.126 КУпАП) та 2 – за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП). Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Поліція Полтавщини закликає водії усіх видів автомототранспорту неухильно дотримуватися ПДР. Пам’ятайте, що безвідповідальність може вартувати життя не тільки вам, але й іншим учасникам дорожнього руху. 

Перейти до вмісту