Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях готуються відзначити День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

2 липня в малій залі Горішньоплавнівської міської ради відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення святкових заходів до Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості за головування міського голови Дмитра Бикова.
У роботі оргкомітету взяли участь секретар міської ради Сергій Дорота, заступник міського голови Юрій Муха, керуючий справами виконкому Світлана Калашнік, головний фахівець з комунікацій Руслан Клименко, керівники структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, комунальних підприємств міста, правоохоронних органів, представники громадських організацій, ЗМІ.

На засіданні організаційного комітету було опрацьовано план заходів з підготовки та проведення заходів з нагоди свята, програму культурно-мистецьких та спортивних заходів, присвячених Дню працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, повідомляє Горішньоплавнівська міська рада.

З нагоди свята 7 липня на затоці Барбара відбудуться ІІІ відкриті змагання з веслування на човнах Дракон на призи FERREXPO. 8 липня на спорткомплексі «Юність» відбудеться товариський футбольний матч «Збірна FERREXPO» – «Збірна зірок українського футболу». 13 липня у міському Палаці культури і творчості відбудеться урочистий концерт з нагоди професійного свята, нагородження найкращих працівників гірничодобувних підприємств компанії FERREXPO. 14 липня на Театральній площі запланована святкова концертна програма. Упродовж 14 – 15 липня у Парку культури і відпочинку відбудеться свято «Я люблю «FERREXPO»: 12.00-20.00 – безкоштовна робота атракціонів міського парку; 11.00-17.00 – на літньому концертному майданчику відбудуться заходи для дітей та батьків: майстер-класи, активні розваги, мотузковий парк, концертні розваги (спільно з ЦДЮТ), активні розваги, флешмоби (спільно із ДСОЦ «Горизонт»); 13.00-17.00 – на території парку працюватимуть майданчики аніматорів (Клуб активного відпочинку «Вогняна рись», «Все для свята» та ін.).

Учасники оргкомітету обговорили організаційні питання забезпечення проведення святкових заходів, питання охорони громадського порядку, забезпечення чергування служби швидкої допомоги. Міський голова Дмитро Биков дав доручення службам, відповідальним за організацію та проведення святкових заходів.
 

Перейти до вмісту