Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Сьогодні магістри скаладатимуть єдине фахове вступне випробування

ЄФВВ (Єдине фахове вступне випробування) розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15  до 09:50.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності екзаменаційного листка, оригіналу документа, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) та запрошення-перепустки, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Рекомендуємо мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Наголошуємо, що протягом часу, відведеного на складання тесту, вступники не повинні мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування. У пункті тестування за допомогою металодетектора може проводитися контроль за дотриманням вступниками вимоги щодо заборони мати при собі заборонені пристрої. У разі виявлення в період часу, відведеного для виконання ЄФВВ, у вступника або на його робочому місці друкованих чи рукописних матеріалів, заборонених технічних засобів результати ЄФВВ за рішенням апеляційної комісії можуть бути анульовані.

На виконання ЄФВВ відведено 200 хвилин. Робота складається з двох блоків: тесту загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК) і тесту з восьми базових правничих дисциплін (Право). Блок «ТЗНПК» містить 30 завдань, на їх виконання відведено 75 хв., блок «Право» містить 100 завдань, на їх виконання відведено 120 хв.

Більше інформації щодо структури ЄФВВ розміщено на сайті МОН.

Результати основної сесії ЄФВВ будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 14 календарних днів із дня  проведення тесту.

Перейти до вмісту