Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ретротехніку Кременчука представлять на ІІІ Всеукраїнському фестивалі історичної техніки в Олександрії

14 – 15 липня у місті Олександрія  відбудеться ІІІ Всеукраїнський фестиваль історичної техніки «Ретрозліт «Олександрія». Фестиваль проходитиме під егідою Автомобільної федерації України FAU. Як і минулого року, в ньому візьмуть участь більше 100 одиниць старовинних автомобілів і мотоциклів.

Історичні автомобілі стартуватимуть 14 липня від головної площі міста Олександрії  до Кременчука. 15 липня експозиція продовжиться в Олександрії на майданчику біля стадіону «Ніка».

У  рамках фестивалю, пройде видовищне і захоплююче змагання – ралі на ретроавтомобілях, яке має титул етапу Кубка України. Глядачі побачать ще більше унікальних автомобілів, причому не тільки в статичній експозиції, а в русі. Учасниками фестивалю також будуть колекціонери та реставратори з різних регіонів з унікальними експонатами зі своїх зібрань. Ппро це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Наразі підтверджена участь ретроавтомобілів і ретромотоціклів з Києва, Запоріжжя, Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Полтави, Кременчука, Олександрії, Знам’янки тощо.  

У цьому році фестиваль історичної техніки «Ретрозліт «Олександрія» вперше проходитиме протягом двох днів. На  перший день його проведення, 14 липня,  заплановане класичне ралі на ретроавтомобілях по маршруту Олександрія – Кременчук. Фінішують його  учасники на заводі «КрАЗ».  Як повідомляють організатори фестивалю, час фінішу ралі попередньо – 14:00 – 14:30.

Перейти до вмісту