Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Призначено дату проведення виборів старости села Калинів Міст: у Пирятині відбулась позачергова сесія міської ради

24 липня відбулася сорок перша позачергова сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. До розгляду депутатів було запропоновано 13 питань порядку денного.

Внесено зміни до рішення тридцять дев’ятої сесії Пирятинської міської ради щодо призначення позачергових місцевих виборів старости села Калинів Міст Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

З метою забезпечення належних умов для організації роботи міської виборчої комісії та здійснення виборчого процесу змінено дату проведення позачергових виборів на 23 вересня 2018 року.

Наступними рішеннями внесено зміни до низки цільових програм та до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, пов’язані з передачею до районного бюджету медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в сумі 1 162,0 тис. грн.

Окремим рішенням передбачено, що субвенція передається на утримання працівників Пирятинського Центру первинної медичної допомоги, що працюють у закладах охорони здоров’я на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, виключно в обсязі, необхідному для надання послуг первинної медичної допомоги жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади у третьому кварталі  2018 року.

У “Різному“ активно обговорювалися відповіді на депутатський запит депутатів Пирятинської міської ради щодо збереження в м.Пирятин територіального сервісного центру № 5347, який був направлений до Головного сервісного центру МВС України, Регіонального сервісного центру МВС у Полтавській області та голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка.

В результаті обговорення депутати вирішили детально розглянути це питання на розширеному засіданні профільних комісій міської ради, яке планується провести 27 липня 2018 року, залучивши до участі в ньому    Шаповала М.Г. та Кузьменка А.І.

Перейти до вмісту