Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина Фотогалерея 

Полтавських правоохоронців нагородили відзнаками та вручили сертифікати на квартири (ФОТО)

На території меморіального комплексу полеглим захисникам правопорядку, напередодні відзначення Дня Національної поліції України, відбулися святкові урочистості.

Традиційно розпочали з покладання квітів до фігури скорботного ангела з мечем, опущеним додолу, яка символізує пам’ять про правоохоронців, які загинули під час виконання службового обов’язку.

“За останні три роки вам випала нелегка доля працювати в умовах Антитерористичної операції та реформ. Для комфортного життя будь-якого населеного пункту потрібні три складові: якісна освіта, медицина та безпека. Обласна влада підтримує підрозділи поліції Полтавщини та сприяє їх модернізації. Тому ми постійно закуповуємо нову техніку для оперативної роботи та працюємо над створенням сучасних поліцейських станцій. Робимо все для комфорту та безпеки населення нашої області”, – зазначив у своєму виступі перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

Кращі правоохоронці області та міста отримали з рук представників влади грамоти, а також сертифікати на грошові нагороди та нові квартири. У свою чергу, Полтавська облрада та міська рада Полтави отримали від ГУ НП в Полтавської області пам’ятні відзнаки.

“За таку символічну заробітну плату, кожного дня ризикуючи власним життям, ви забезпечуєте порядок та мир у нашому місті. Ми прекрасно це розуміємо. Сьогодні саме ви, правоохоронці, запорука миру у Полтаві. Хочу висловити слова подяки батькам тих людей, які захищають країну на сході. Сьогодні Полтавське міське управління поліції та Подільський район отримують автомобілі, а три працівники — житло”, – розповів міський голова Полтави Олександр Мамай.

Як розповіли правоохоронці, два автомобілі «Skoda Rapid» та «Renault Dokker» вже відсьогодні будуть працювати за призначенням.

“Зараз філософія поліцейського трішки інша, ніж була 5-10 років тому. Ми вже переконалися у тому, що ви служите людям. Ми ніколи не були осторонь ваших проблем: минулого року були виділенні кошти на купівлю 10 автомобілів для міст та районів області. Бажаю всім здоров’я та успіхів”, – наголосив голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

       

Перейти до вмісту