Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Підприємці Полтавщини обирають кредити з безвідсотковим періодом

ПриватБанк пропонує підприємцям скористатись новою банківською послугою – ліміт на рахунок «Підприємницький», який має суттєві переваги: пільговий безвідсотковий період – 55 днів.

“ПриватБанк запровадив нову технологію швидкого кредитування для приватних підприємців, що дає можливість малому бізнесу використовувати позикові гроші в сумі до 75 тис. грн. Після закінчення пільгового періоду процентна ставка за кредитним лімітом «Підприємницький» становитиме 2,5% на місяць, – говорить Ольга Сєнокосова, керівник напрямку по реалізації послуг клієнтам середнього бізнесу Полтавського ГРУ ПриватБанку. Вже близько 500 клієнтів у Полтаві та області скористались новою послугою ПриватБанку”.

Вагома перевага нового банківського продукту – кредитний ліміт «Підприємницький» не вимагає обов’язкового погашення ліміту протягом 30 днів. Згідно з умовами програми кредитування, повністю погашати заборгованість потрібно в строк 365 днів з моменту її виникнення. А розмір обов’язкового щомісячного платежу клієнти зможуть самостійно регулювати через Інтернет, але не менше за 10% від суми заборгованості.

Підключитися до нової послуги можна в «Приват24 для бізнесу» (меню «Кредити» –> «Кредитний ліміт»). Клієнти-підприємці, які вже використовують традиційний ліміт на рахунок, можуть перейти на підприємницький ліміт у будь-який момент.

У рамках національної програми «КУБ» у 2018 році ПриватБанк спрямує на програму фінансової підтримки українського підприємництва не менше 5 млрд грн. Банк буде активно фінансувати приватних підприємців і малий бізнес у рамках п’яти цільових програм. Підприємці зможуть отримати фінансування на суму від 50 000 до 1 000 000 гривень на розвиток і масштабування бізнесу.

Перейти до вмісту