Ви тут:
Суспільство Україна 

Пасажири швидкісних поїздів придбали понад 1300 книжок

Нові послуги від Укрзалізниці набирають популярності. Так, майже за півроку у швидкісних поїздах пасажири придбали понад 1300 книжок.

Для Укрзалізниці це пілотний проект, який було впроваджено 15 січня 2018 року. Поки придбати літературу можна в «Інтерсіті» та «Інтерсіті+», але компанія розглядає можливість запровадження такої послуги й в інших поїздах, а в перспективі й бук-кросінгу (обміну книжками) та співпраці з молодими письменниками, повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.

Крім цієї нової послуги Укрзалізниця нещодавно запровадила ще низку сервісів для своїх клієнтів. Зокрема, це повноцінне харчування в нічних поїздах, можливість онлайн обрати вагон з кондиціонуванням та єдина ціна на всі напої в поїздах. Так, відтепер пасажир може сплатити за напій, купуючи квиток, а який саме напій вибрати – визначити безпосередньо в поїзді.

Також проводиться оновлення постільного інвентаря та модернізуються вагони. Зокрема, весь рухомий склад, що проходить капітально-відновлювальний ремонт, для зручності пасажирів обладнується розетками в купе, віконними ролетами, новими диванами тощо.

Перейти до вмісту