Ви тут:
Відео Комуналка Полтавщина Суспільство 

Нові тролейбуси проходять обкатку на транспортних маршрутах Кременчука (ВІДЕО)

На минулому тижні парк електротранспорту Кременчука поповнився ще 3-ма новими тролейбусами, які після технічної наладки проходять обкатку. Вже незабаром ці одиниці електротранспорту працюватимуть  за призначенням. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
 
Нагадаємо, для КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні планують придбати 50 нових одиниць електротранспорту.  На сьогоднішній день парк КП «Кременчуцьке тролейбусне управління», в рамках реалізації інвестиційного проекту, поповнився вже 8 новими тролейбусами, з яких 5 – вісімнадцятиметрових і 3 – дванадцятиметрових.
 
У порівнянні зі старими тролейбусами,  що роками працюють на тролейбусних лініях Кременчука, нові є набагато енергоефективними,  забезпечені сучасними засобами комунікацій, що дозволяють тримати зв’язок між водієм і пасажирами, укомплектований зручними відкидними сидіннями,   розраховані для перевезення людей із обмеженими фізичними можливостями та з вадами зору, мають місця для перевезення колясок, тощо.
 
Після повної  реалізації проекту оновлення комунального електротранспорту в Кременчуці на міських транспортних маршрутах працюватимуть 35 дванадцятиметрових тролейбусів, 5 – вісімнадцятиметрових та 10 – на автономному ходу.

Перейти до вмісту