Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На авіашоу миргородські льотчики показали нову пілотажну програму (ВІДЕО)

 Миргородські льотчики беруть участь в авіашоу «The Royal International Air Tattoo — 2018» до неділі, 15 липня. На авіашоу у Великобританії  аси успішно виконали нову пілотажну програму на бойовому літаку.

Так,  командир  831-ї бригади тактичної авіації з льотної підготовки полковник Олександр Оксанченко з Миргорода на винищувачі Су-27 представив нову пілотажну програму під час міжнародного авіапоказу The Royal International Air Tattoo-2018.

Як повідомила старший лейтенант Світлана Борисова, військові льотчики з Миргороду здивували і викликали захоплення глядачів найбільшого міжнародного авіаційного показу.

Додамо, що цей  авіапоказ цьогоріч  присвячений 100-річчю Королівських Повітряних Сил Великої Британії та проходить на авіабазі Фейфорд.

Нагадаємо, торік полковник Олександр Оксанченко став переможцем в номінації «Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО» на міжнародному авіаційному показі «The Royal International Air Tattoo — 2017».

За словами командира бригади, участь українських льотчиків у поважному міжнародному заході, присвяченому 100-річчю Королівських Повітряних Сил, – це знак поваги та визнання заслуг наших військових пілотів.

Організатори та відвідувачі авіапоказу The Royal International Air Tattoo щоразу високо оцінюють виступи українських льотчиків.

 

Перейти до вмісту