Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

26-річного гадячанина підозрюють у скоєнні декількох злочинів

Поліцейські встановили, що раніше судимий мешканець Гадяцького району причетний до скоєння крадіжки та грабежу.

Наприкінці травня цього року до Гадяцького відділу поліції звернулася містянка та повідомила, що невідома особа викрала з її будинку мобільний телефон та 350 гривень. Також із сараю заявниці зникли вироби із кольорового металу – 2 бідони, миска та каструля. Відомості за вказаним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

На початку червня із заявою про скоєння грабежу звернувся інший містянин. Йшлося про те, що невідома особа із салону автомобіля «Опель» відкрито викрала мобільні телефони марки “Леново” та “Мейзу”, жіночу сумочку, у якій знаходилися близько ста гривень. Після скоєного невідома особа втекла у невідомому напрямку. За вказаним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.

Проведеними пошуковими заходами працівниками поліції встановлено, що до скоєння обох злочинів причетний 26-річний мешканець району. Чоловік уже мав проблеми із Законом та отримав умовний термін за скоєння крадіжок.

Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, а  також грабежу. Відповідно до чинного законодавства, відтепер чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення вол на строк від чотирьох до шести років.

Перейти до вмісту