Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Засуджений колишній інспектор Полтавської установи виконання покарань, який намагався пронести на територію майже 150 пігулок

Київський районний суд Полтави затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та тепер уже колишнім молодшим інспектором відділу режиму і охорони Державної установи «Полтавська установа виконання покарань № 23».

Вироком суду 26-річний чоловік  визнаний винним у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні прекурсорів із метою збуту (ч. 2 ст. 311 КК України), засуджений до 3 років позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування основного покарання, якщо він протягом року не вчинить нового злочину. Про це повідомив начальник відділу прокуратури Полтавської області Віталій Алетенко.

Нагадаємо, 11 січня 2018 року працівник установи у кишені форменого одягу намагався пронести на територію, що охороняється, майже 147 пігулок, які містять псевдоефедрин. Маса останнього в наданих на дослідження пігулках становила понад 8,5 г.      

Перейти до вмісту