Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Запроваджено новий електронний сервіс для платників ПДВ

Для платників ПДВ ДФС запроваджено новий електронний сервіс — візуалізація повної інформації щодо по­даткової накладної з урахуванням всіх зареєстрованих до неї розрахунків ко­ригування кількісних і вартісних показ­ників.

Новий сервіс створено з метою недо­пущення платниками податку помилок при складанні розрахунків коригування до податкової накладної.

Доступ до інформації надано в при­ватній частині (особистому кабінеті) Електронного кабінету у розділі «ЄРПН». За заданими параметрами пошуку по­даткової накладної відображається остаточний розрахунок з урахуванням усіх наступних зареєстрованих до неї розрахунків коригування за такими па­раметрами:

«Реєстраційний номер»; «Ознака до­кумента (ПН-0, РК-1)»; «Номер доку­мента»; «Дата складання документа»; «Причина коригування (РК)»; «Номер рядка ПН (номер рядка ПН, що коригу­ється)»; «Номер рядка в хmi файлі»; «Обсяги постачання без ПДВ»; «Кіль­кість (ПН, гр. 6)»; «Ціна (ПН, гр. 7)»; «Зміна кількості (РК, гр. 7)»; «Ціна за­значена в гр. 8 РК»; «Зміна ціни (РК гр. 9)»; «Кількість зазначена в гр. 10 РК»; «Код товару згідно з УКТ ЗЕД (ПН/ РК)»; «Код послуги згідно ДКПП (ПН/РК)»; «Ознака імпортованого това­ру (ПН/РК)»; «Код ставки (ПН/РК)»; «Код одиниці виміру (ПН/РК)»; «Назва одиниці виміру»; «Зведена ПН/РК до зведеної ПН»; «Причина, з якої не під­лягає ненаданню отримувачу»; «Опис товару/послуги».

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом платники податків мають можливість звернутися до ДФС за телефоном: 0-800-501-007.

ГУ ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту