Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Які авто купували полтавці у травні

Минулого місяця у Полтаві та області купили близько двохсот нових легковиків. Майже половина з них була обладнана дизельними двигунами.

Сумарна вартість зареєстрованих автомобілів у регіоні минулого місяця становила 6 мільйонів доларів США без врахування ціни додаткового обладнання. 40% автомобілів, які купили у Полтаві, було обладнано двигунами, що працюють на дизпаливі, а середній об’єм двигуна у регіоні становить 1,8 л.

Половина зареєстрованих у травні машин мала ціну від 17 до 35 тисяч доларів США. Середня ціна автомобіля в регіоні в травні склала 26 тисяч доларів, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найчастіше купували автомобілі марки Renault. У регіоні зареєстрували 27 машин цього бренду, а сума покупок становила майже півмільйона доларів. Також полтавчани часто купували Hyundai і Toyota. Серед моделей бестселером продаж став кросовер Renault Duster –13 проданих авто на суму понад 250 тисяч доларів.

Загалом, у травні українці витратили понад 200 мільйонів доларів на нові автомобілі. Кількість проданих авто у травні становила понад 6,6 тисяч. Серед них були як преміальні машини, так і російські ВАЗ та УАЗ.

Нагадаємо, у квітні у Полтаві та області зареєстрували понад дві сотні нових автомобілів на суму 5 мільйонів доларів США.

Перейти до вмісту