Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відбулось засідання Громадської ради при Лубенській міській раді

Днями відбулося засідання Громадської ради при Лубенській міській раді. Розпочала засідання голова Людмила Тютюнник, яка коротко обговорила з присутніми деякі кадрові питання, повідомляють у міськраді.

Начальник управління соціального захисту населення Віктор Щербак розповів про деякі зміни, що стосуються нарахування субсидій населенню на новий період опалювального сезону. А розпочав Віктор Олексійович з питання щодо порядку відшкодування громадянам зекономлених коштів на сплату комунальних послуг, повідомивши, що для цього необхідно звернутися до відділення банківської установи з паспортом, індифікаційним кодом та реквізитами банківської картки. Далі Віктор Щербак детально розповів про категорію громадян та про умови, за яких  може бути відмовлено у нарахуванні субсидії.

Інформацію щодо ходу медичної реформи надала головний лікар міського Центру ПМСД Олена Пучка, яка в розрізі цього питання ознайомила присутніх з правилами підписання декларації з сімейним лікарем. Відтепер, як зауважила Олена Юріївна, кожен може сам обирати собі лікаря, при цьому  територіальний  принцип вже не діє.

Присутні члени громадської ради поставили багато різних питань стосовно медичної реформи та її реалізації безпосередньо на місцях, стосовно порядку проведення щеплень населення та багато інших.

Найбільш обговорюваним на засіданні Громадської ради стало питання щодо проведення звірки показників лічильників на підприємстві ПАТ «Лубнигаз». З цього приводу виступили перший заступник генерального директора  ПАТ «Лубнигаз» Віктор Максимов та директор Торгового дому «Лубнигаз» Ігор Кондратенко.  Зокрема вони розповіли про порядок обслуговування установою споживачів та відповіли на чисельні запитання стосовно та складання договору на технічне обслуговування газових приладів у житлових будинках споживачів газу, перевірки лічильників газу, специфіки роботи контролерів.

Також увагу присутніх зосередили на тому, що для попередження усіх непорозумінь та  виникнення незрозумілих питань, громадянам слід проводити звірку в абонентському відділі ПАТ «Лубнигаз» двічі на рік – перед та після закінченням опалювального періоду. Крім того, споживач має пам’ятати про необхідність передачі показників лічильника газу в кінці кожного місяця будь-яким зручним для нього способом.

Перейти до вмісту