Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В Управлінні Північно-східного офісу Держаудитслужби Полтавщини відбулися урочисті заходи з нагоди 100-річчя державної служби України

Начальник Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області Ірина Салогуб привітала працівників із днем Державної служби України, який затверджений указом Президента України від 04 квітня 2003 року № 291/2003, а також із сторіччям Державної служби в Україні.

На початку урочистих зборів пролунав Гімн України.

Керівник Управління подякувала колективу за плідну та самовіддану працю, побажала міцного здоровя, витримки і терпіння, добробуту, родинного затишку, творчого натхнення та нових звершень на благо нашої держави.

Державна служба – це не просто статус та повноваження. Це щоденна копітка праця,особлива відповідальність, надзвичайні професійні та людські якості. Безперечно державні службовці заслуговують слова подяки за самовідданість та служіння народові України!

Нам є ким пишатись, особливо, молодому поколінню державних службовців – ревізорам і аудиторам, є на кого рівнятися”, – підкреслила Ірина Салогуб.

При цьому, вона привітала Вадима Євтухова, заступника начальника Управління – начальника відділу контролю в аграрній галузі, екології та природокористування, який став переможцем першого туру Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець” у номінації „Кращий керівник” серед регіонів України.

Від щирого серця побажала всім колегам, державним службовцям Укораїни, щоб їх праця на благо нашої країни і надалі зміцнювала її та створювала усі умови для побудови сучасної незалежної європейської держави.

Мирного неба, любові і добра, колеги, державні службовці України!

 

 

Перейти до вмісту