Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

У «Зоряному» та «Супутнику» відбулося урочисте відкриття І відпочинкової зміни (ФОТО, ВІДЕО)

Минулими вихідними у Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний» та його філії спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник» відбулося урочисте відкриття І відпочинкової зміни.  
Юних відпочивальників та педагогічний колектив закладу привітали заступник міського голови Ольга Усанова, директор ДЗОВ «Зоряний», депутат міської ради Григорій Угніч та депутат міської ради Руслан Ульянов. Вони побажали табористам гарно відпочити, оздоровитися, знайти нових друзів  та надовго запам’ятати «зоряне» літо 2018. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
На І зміні у таборах «Зоряний» і «Супутник» відпочиває близько 500 дітей з Кременчука, Полтавської,  Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.
Як зазначає керівник управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Наталія Заводчікова, табір «Зоряний» в червні планує прийняти 400 дітей, табір «Супутник» – близько 90 дітей. За кошти міського бюджету в цих закладах в рамках першого оздоровчого туру відпочиватимуть 100 кременчуцьких дітей  пільгових категорій.

Перейти до вмісту