Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві знайшли двох хлопчиків, які втекли з дому й не хочуть повертатися

Сьогодні, близько 11-ї години, спецлінії 102 зателефонували небайдужі громадяни і повідомили, що в прибудові до гаражного приміщення на провулку Свято-Макарівському перебувають двоє дітей без супровуду дорослих. Патрульні приїхали за вказаною адресою і виявили 2-х хлопчиків. Одному з них було 14 років, другому ‒ 15.

Неповнолітні розповіли інспекторам, що пішли з дому 4 дні тому і не хочуть туди повертатися. Обидва хлопчики скаржилися на те, що дома їх ображають та тікають вони не вперше. Перш за все, патрульні заспокоїли та нагодували «мандрівників», а потім ‒ поїхали за адресою їх проживання.

«Нас з напарником вразило те, що неповнолітніх чотири дні немає вдома, а рідні не повідомили про це в поліцію», ‒ розповіла патрульна Юлія Ємець.

Інспектори провели з хлопчиками профілактичну бесіду, щоб надалі подібні випадки не повторювалися.

Про даний факт сповіщено працівників ювенальної превенції, які в подальшому будуть займатися цією справою. У родичів відібрано пояснення та доставлено Полтавського ВП.

Шановні батьки! Вкотре закликаємо Вас більше спілкуватися зі своїми дітьми, не забувати цікавитися життям свого чада і брати активну участь в його розвитку. Діти завжди потребують вашої турботи, уваги, допомоги. Вони – найдорожчий скарб і наше майбутнє. Яким воно буде залежить лише від Вас. Тільки завдяки такому по-справжньому чутливому відношенню до своїх дітей, ми виховаємо сильне і здорове покоління, – нагадують у поліції.

Перейти до вмісту