Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У навчальних закладах Полтавського району завищена ціна на продукти харчування для учнів

21 червня відбулося засідання комісії щодо перевірки вартості продуктів, які закупляються для харчування учнів у навчальних закладах району.

До районної ради надходять звернення від сільських голів, в яких зазначається, що вартість продуктів, які закупляються для харчування дітей в навчальних закладах району значно завищені (закуповують банани по 100 грн. за кілограм, по 200 грн. – м”ясо, по 6 грн. – одне яйце). Для перевірки даних фактів голова районної ради Михайло Кононенко створив комісію.

До її складу увійшли: Олексій Івженко – заступник голови районної ради, голова комісії, Олена Носенко – голова постійної комісії районної ради з питань регіональної політики, планування бюджету, фінансів і цін, заступник голови комісії, Ольга Мельник – начальник відділу по управлінню майном спільної власності громад Полтавського району виконавчого апарату районної ради, секретар комісії, члени комісії: Світлана Декань – керуючий справами виконавчого апарату районної ради; Костянтин Мельник – депутат районної ради; Світлана Сідокур – в.о. директора комунальної організації «Методичний сервісний центр з обслуговування закладів освіти Полтавського району» Полтавської районної ради; Руслана Ляхно – головний бухгалтер комунальної організації «Методичний сервісний центр з обслуговування закладів освіти Полтавського району» Полтавської районної ради.

Депутат районної ради Костянтин Мельник підтвердив інформацію, що ціни на продукти харчування дуже завищені.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Веретільник не надала документів та не змогла пояснити чому ціни на продукти харчування завищені.

В зв’язку з тим, що відділ освіти не надав потрібної інформації у відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» вирішили звернутися до контролюючих органів та Полтавського районного відділення поліції щодо перевірки даних фактів.

Перейти до вмісту