Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кобеляках відкрили Екопарк

Відкриття Кобеляцького комунального підприємства “Екопарк” відбулось 2 червня, на яке чекали з нетерпінням як діти, так і дорослі.

Урочиста частина відкриття розпочалася з виходу на сцену Кобеляцького міського голови Олександра Копельця, повідомляють у міській раді.

Ветерани ФК “Дніпро” вручили дітям мікрорайону Заворскло 5 футбольних м’ячів від міської ради та 10 – від себе особисто. Після цього вони перерізали стрічку на вході в екопарк. Далі відвідувачі парку пішли знайомитись з мешканцями екопарку.

Там їх чекали екскурсоводи, які розповідали про кожну із тварин. Відвідувачі мали змогу не лише подивитися на тварин, а й погодувати їх. Для цього продавалися пакуночки з сухарями, а біля загону з поні, козами та вівцями лежала підготовлена свіжоскошена трава. Взагалі кожен із присутніх на відкритті міг знайти те, що йому більше до вподоби.

Для дітей була представлена широка розважальна програма. Розважали дітей Полтавський театр “Жако”, які підготували різноманітні конкурси для малечі. Можна було насолоджуватись шоу мильних бульбашок, сфотографуватись з улюбленими героями мультфільмів та трансформерами. 

Перейти до вмісту