Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гадяцькому відділі поліції презентували оновлений дитячий куточок (ФОТО)

У рамках проекту «Поліція дружня до дитини», що реалізується в місті Гадяч Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ» та за підтримки Британської Ради в Україні, в Гадяцькому відділі поліції облаштували дитячий куточок.

Це своєрідна ігрова зона для змістовного дозвілля дітей, батьки яких звернулися до поліції.  Тут розташували цікаві та розвиваючі книги та розмальовки, які подарувала Гадяцька центральна районна бібліотека ім. Лесі Українки. Також у куточку є зручний столик та стільчик, щоб дитина могла малювати і читати. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Біля столика встановили дитячу дошку. Також тут є чудові м’які іграшки, олівці, фарби, пазли та багато іншого. Загалом при облаштуванні такого куточку його організатори враховували потреби та інтереси дітей різного віку.

Презентували оновлену кімнату начальник відділу ювенальної превенції ГУНП Ірина Карюк та голова ГО «Твій Світ» Олександр Чепур.

У ході візиту на Гадячину Ірина Карюк та Олександр Чепур також поспілкувалися з заступником голови Гадяцької районної державної адміністрації Сергієм Бондаренком. Обговорили спільну роботу поліції  і влади щодо профілактики у молодіжному середовищі та роботу правового класу.

Відвідали  Гадяцький дитячий будинок та на власні очі побачили умови в яких проживають вихованці будинку. Начальник відділу ювенальної превенції Полтавщини подякувала працівникам дитячого будинку за їх нелегку працю та виховання дітей, які позбавлені батьківського піклування.

Перейти до вмісту