Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавщина: безоплатна правова допомога у місцях позбавлення волі

У рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», сьогодні фахівці Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД Анастія Гречка та Андрій Свєшніков провели на базі Державної установи «Полтавська виправна колонія  (№ 64)» лекцію бесіду на тему «Звільнення від покарання та його відбування».

Також по завершенню заходу працював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, кожен бажаючий мав можливість отримати юридичну консультацію. Питання, з якими звертались громадяни стосувались виконання вироку суду в частині цивільного позову, склад спадкового майна, підстави позбавлення батьківських прав.

Крім того, Андрій Свєшніков провів робочу із старшим інспектором з питань підготовки засуджених до звільнення Державної установи «Полтавська виправна колонія (№ 64)» Іриною Каневською сторони обговорили напрямки співпраці, шляхи підвищення правової освіченості громадян, в свою чергу фахівець центру забезпечив установу роздатковим матеріалом (буклетами, плакатами).

Другий полтавський МЦ з надання БВПД

Перейти до вмісту