Ви тут:
PROвсе Культура Суспільство 

Новина про зміну місця проведення «Євробачення-2019» виявилася чуткою

Днями з’явилась інформація про те, щоб змінити країну-господарку для проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2019». За результатом голосування на цьогорічному конкурсі перемогу здобула представниця Ізраїлю Нетта Барзілай.

Представники Європейського мовного союзу наголошували на тому, щоб Євробачення наступного року провести не в Ізраїлі, а в Австрії. Причиною цьому є політизація Єрусалиму, а політичні моменти можуть зашкодити репутації конкурсу та заплямувати бренд Євробачення, інформує tsn.ua. Також була інформація, що Ізраїль можуть позбавити права проводити півфінали і фінал конкурсу.

Але невдовзі представники Європейського мовного союзу зібрались у штаб-квартирі у Женеві і вирішили, що конкурс проводитимуть таки в Ізраїлі. А представники ізраїльського громадського телерадіомовлення KAN почали переговори з представниками європейської мовної спілки щодо проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2019” в Ізраїлі. Проте наразі не вирішено, в якому місті проводитимуть конкурс. Тому логотип поки що носить нейтральний характер.

Конкретне місто і дати проведення півфіналів і фіналів стануть відомими вже у вересні поточного року.

Перейти до вмісту