Ви тут:
Суспільство Україна 

На кордоні виявили російських актора та каскадера, які незаконно перебували на ТОТ АР Крим

Наразі громадянам РФ заборонено в’їзд в Україну строком на 3 роки.

Минулої доби співробітники прикордонного відомства виявили двох російських акторів, які незаконно перетнули державний кордон України  в закритих пунктах пропуску  на ТОТ АР Крим.

У столичному аеропорту «Жуляни» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» під час оформлення пасажирів рейсу «Мінськ-Київ» виявили громадянина Російської Федерації, стосовно якого була інформація про можливе порушення законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях. Як з’ясувалось, російський актор Борис Каморзін у 2015 році з метою зйомок фільму без відповідного дозволу та поза КПВВ відвідував ТОТ АР Крим.

Крім того, у пункті пропуску «Старокозаче» правоохоронці Білгород-Дністровського загону викрили ще одного громадянин РФ, каскадера Сергія Михайлова, який у 2015 році відвідував тимчасово окуповану територію.

Загалом станом на сьогодні стосовно 122 іноземців  – діячів культури та мистецтва,  які незаконно перебували на ТОТ АР Крим, було прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну, 52-м особам під час в’їзду в Україну відмовлено у перетинанні державного кордону та повернуто зворотно.

Перейти до вмісту