Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кращих архітекторів Полтави привітали з професійним святом (ФОТО)

Щорічно, 1 липня, в Україні відзначають День архітектури. З нагоди відзначення свята, у Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв) імені М.Ярошенка відбулись урочистості. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Привітати архітекторів і усіх, хто причетний до цієї справи завітала секретар міської ради Оксана Деркач. Під час свого слова вона зауважила, що саме вони своє працею створюють неповторну атмосферу Полтави, їм належать блискучі шедеври, якими захоплюємося ми, гості нашого міста:

– Ваша діяльність неможлива без гідної професійної підготовки, постійного самовдосконалення, творчого натхнення та щоденної праці. Саме ви робите нашу Полтаву особливою, такою, яка вирізняється з-поміж інших міст. Я щиро бажаю вам злагоди, міцного здоров’я, щастя, нових досягнень у справі розбудови рідного краю, формування його архітектурного обличчя!

Під час свята кращі з кращих архітектори, інженери-проектувальники, спеціалісти міського управління та обласного департаменту отримали подяки та грамоти за сумлінну і плідну працю.

Привітав своїх колег із прийдешнім святом начальник управління містобудування та архітектури міськвиконкому, головний архітектор міста Микола Шевельов:

– Прийміть найщиріші вітання зі святом! Дорогі колеги, бажаю вам геніальних ідей, щоб ваші задуми завжди втілювались в життя. Особистого вам щастя, успіхів в усіх справах, невичерпної енергії!

Подарунком для усіх присутніх став виступ ансамблю «Заграва» під керівництвом Євгена Носенка.

Перейти до вмісту