Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Графік роботи Центру обслуговування платників у святковий та вихідні дні червня

Державна податкова інспекція у місті Полтаві повідомляє, що для зручності платників та створення комфортних умов при поданні податкової звітності у святковий та вихідні дні червня 2018 року Центр обслуговування платників ДПІ у м.Полтаві працюватиме за таким графіком:

  • 27 червня 2018 року – робочий день скорочено на одну годину до 17.00;

  • 30 червня 2018 року – робочий день відповідно до затверджених графіків роботи ЦОП до 13 год. 00 хв.

  • 28, 29 червня 2018 року – вихідні дні.

Підрозділи митного оформлення, для яких встановлено цілодобовий режим роботи, у святкові дні працюватимуть у звичайному режимі.

Митні пости митниць Державної фіскальної служби працюватимуть за окремим графіком. Детальну інформацію про роботу постів можна дізнатися в оперативних чергових.

Сервіси ДФС працюватимуть цілодобово в режимі інтерактивного автовідповідача.

Для отримання консультацій з питань застосування норм податкового та митного законодавства телефонувати до Кол-центру за номером 0-800-501-007.

Для скарг на неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб  структурних підрозділів ДФС та її територіальних органів необхідно звертатися на сервіс «Пульс» за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», та на електронну адресу: [email protected].

Сектор організації роботи Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту