Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для полтавців продовжуються навчання з написання проектів для конкурсу «Бюджет участі»

23 червня в приміщенні КО «Інститут розвитку міста» відбулось чергове навчання для полтавців щодо написання проектів «Бюджету участі-2019».

Представники студентської молоді, громадськості та бізнесу прийшли з власними цікавими ідеями та креативним баченням, як втілити їх у реальність. Залишилось лише навчитись правильно оформити свої задуми відповідно до Положення конкурсу, повідомляють у міській раді.

Проінформував присутніх про історію розвитку партиципаторного бюджетування та кращі практики втілення ідей в різних країнах фахівець КО «Інститут розвитку міста» Артем Іванюк. Він наочно продемонстрував, як правильно заповнювати аплікаційну форму та розповів, як створити команду, з якою прийдете до успіху.

Під час практичної частини навчання учасники тренінгу, об’єднавшись у мікрогрупи, мали змогу написати пробний командний проект та представити його на розгляд присутнім.

В ході навчання в учасників семінару виникало безліч запитань, на які кожен з них отримав вичерпні відповіді.

Як наголосив Артем Іванюк, запорукою успішності проекту є промоційна кампанія: щоб проект переміг, авторові потрібно довести полтавцям, що саме ця ідея варта втілення.

Нагадаємо, з 2 липня розпочнеться прийом проектів на «Бюджет участі». З умовами участі можна ознайомитись на офіційному сайті Полтавської міської ради в розділі «Бюджет участі».

Перейти до вмісту