Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Державні службовці прокуратури Полтавщини навчалися на семінарі

Сьогодні у прокуратурі Полтавської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Особливості проходження державної служби в органах прокуратури».

У заході взяли участь керівники місцевих прокуратур, їхні заступники та держані службовці органів прокуратури.

Відкрив семінар в. о. прокурора області Олександр Легеньковський. Головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях Роман Холодков розповів присутнім про новели законодавства з питань державної служби та порядок проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади державної служби. Завідувач кафедри психології Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка Кіра Седих зосередила увагу на розв’язанні конфліктних ситуацій у колективі. Доповідь викладача Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого Світлани Лебеденко стосувалася української ділової мови державного службовця та прокурора.

Начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Галина Скотаренко розказала про повноваження керівника державної служби в органах прокуратури.

Довідково: наразі в органах прокуратури Полтавської області працює 73 державних службовці.

Прес-служба прокуратури Полтавської області

Перейти до вмісту