Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Бал медалістів у Кременчуці: відзначили кращих учнів шкіл (ФОТО)

Учора у виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради відбулося справжнє свято молодості, інтелекту та надії країни – Бал медалістів – 2018 року. Цього року загальноосвітні школи міста традиційно продемонстрували високі показники якості кременчуцької середньої освіти, випустивши зі своїх закладів 48 медалістів, із яких, 28 – «золотих» і 20 – «срібних». Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Кращим із кращих учнів шкіл Кременчука, викладачам і батькам був присвячений цей святковий захід. Першими на їх адресу прозвучали слова привітання від міського голови Віталія Малецького, який побажав юним кременчужанам, які складають інтелектуальний потенціал міста, не зупинятися на досягнутому, завжди відповідати високому статусу «медаліста», сміливо крокувати дорогою життя та бути господарем своєї долі, використовувати той багаж знань, що вони отримали під час шкільного навчання. Він наголосив, що у такої талановитої молоді ще попереду не одна перемога, що,  ставши на шлях дорослого самостійного  життя,  молоді кременчужани робитимуть все від них залежне, аби Україна з кожним роком ставала міцнішою та заможнішою. Віталій Малецький побажав випускникам здійснити все ними заплановане, оволодіти омріяною професією. Він висловив надію на те, що молода кременчуцька інтелектуальна еліта приведе Україну до щасливого європейського майбутнього.
Цього урочистого дня переможцям Всеукраїнських рівнів учнівських олімпіад і конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України міський голова Віталій Малецький та його заступник Ольга Усанова вручили почесні відзнаки та пам’ятні подарунки. А випускникам -відмінникам – золоті та срібні медалі, а також наручні годинники.  
Перейти до вмісту