Ви тут:
Полтавщина Р Суспільство 

Англійський мовний табір “Celyn ABC CAMP” запрошує на відпочинок

Мрієш провести літо з користю, знайти безліч друзів та поспілкуватися з іноземцями? Тобі пощастило, бо саме цього літа Британський мовний табір у Клюсівці Новосанжарського району чекає на тебе. Проведи свої британські канікули разом з нами!

“Ми пропонуємо унікальну мовну практику з “носіями мови” де ти зможеш спілкуватися англійською і дізнаєшся багато чого нового. Тут кожного дня британські викладачі проводять заняття англійською мовою та організовують клуб вільного спілкування. А це – розважальна програма з аніматорами з Великобританії та Америки, веселі уроки з іноземцями як в американських фільмах”.

Тут не треба задумуватися про побут. Все для твого відпочинку! Табір гарантує комфортне розміщення у сучасних двоповерхових корпусах з просторими 3-місними номерами та ігровими залами; збалансоване 5-разове харчування, а саме: англійський сніданок, ланч та безліч різноманітних страв щодня. Сучасні санвузли з гарячою водою, пральня, сушарка, технічний персонал.

Ми за здоровий спосіб життя, тому організовуємо походи, купання в річці та прогулянки в екологічно чистому сосновому лісі. Також спортивні ігри та активне дозвілля де на різноманітних конкурсах, виступах та концертах кожен зможе проявити свої таланти.

Що найвеселіше в літніх таборах? Правильно, дискотека! Танцюй під сучасну музику та досхочу веселися.

Одним словом – гайда з нами за незабутніми враження та унікальний досвід під час твоїх британських канікул!

Детальніше за тел. 095 58 26 751

Перейти до вмісту