Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Юні кременчужани здобули перемогу в ІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Карпатський зорепад»

Студія естрадно-спортивного танцю «Орхідея» комунального позашкільного навчального закладу «Об’єднання  дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» повернулась з ІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу «Карпатський зорепад» із  упевненою перемогою.  
Фестиваль проходив із 3 по 9 травня проходив у смт. Верховина Івано-Франківської області. У ньому взяли участь 35 вихованців трьох вікових груп, які  представляли як групові, так і сольні хореографічні композиції, повідомляють у міській раді.
Приємно відзначити, що у номінації «Естрадна хореографія» діти ІІ молодшої та середньої категорій посіли І-ші місця, а старшої категорії – вибороли Гран-прі. Перші місця і в солістів – Карини Колотій та дуету Ірини Гордієнко й Дмитра Міщенка.
Ксенія Шарова, керівник студії «Орхідея»,  прокоментувала, що в очікуванні результатів фестивалю усім довелося похвилюватися, адже учасниками були сильні колективи з різних міст України: Харкова, Сум, Дніпра, Запоріжжя, Кропивницького та ін., тим ціннішою є перемога.  Окрім дипломів колектив отримав цінний подарунок.

 

Перейти до вмісту