Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відбувся ІІ етап конкурсного відбору на посаду директора “Агентства місцевих доріг Полтавської області”

Сьогодні у Полтавській ОДА провели другий етап конкурсного відбору на посаду директора “Агентства місцевих доріг Полтавської області”.

Претендентів на посаду двоє: Олексій Басан та Володимир Швайковський.

“Нам потрібен фаховий спеціаліст, який визначить пріоритетні напрямки своєї роботи та дбатиме про автошляхи області. Його обов’язок на початковому етапі — мати чітку позицію та план на 3-4 роки із розвитку та покращення стану доріг Полтавщини. Також необхідно визначитися із питанням утримання доріг. Як варіант — укладати договори із підрядними організаціями не лише на будівництво та ремонт дорожнього покриття. Таким чином, вони будуть зацікавлені виконувати свої роботи якісно, щоб потім не витрачати кошти на додаткові роботи”, – написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

На нараді претенденти розповіли про свої стратегії розвитку дорожнього господарства Полтавщини та надали пропозиції щодо ефективнішої роботи Агентства.

Це залучення більшої кількості підрядників, збільшення заробітної плати працівникам, залучення додаткових коштів, співфінансування з іншими бюджетами.

“Презентаціями я задоволений — найближчим часом дізнаємося, хто очолить організацію та підвищуватиме інвестиційну привабливість області. Впевнений, оберемо гідного та кваліфікованого працівника”, – повідомив Андрій Пісоцький.

Перейти до вмісту