Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відбулося засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій

22 травня під головуванням Геннадія Коваленка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

У роботі комісії взяли участь депутати обласної ради: Валерій Калюжний, Руслан Рогов, Михайло Бугрій, Олександр Сухань, заступник керівника апарату – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Черкас, начальник слідчого управління ГУНП в Полтавській області Владислав Грімов, повідомляють в обласній раді.

У контексті розгляду питання  щодо нанесення тілесних ушкоджень журналісту Ярославу Журавлю, заступник начальника ГУНП в Полтавській області, начальник слідчого управління Владислав Грімов зазначив, що по справі відкрито кримінальне провадження. Наразі тривають всі необхідні слідчі дії по встановлення обставин справи та притягненню винних до кримінальної відповідальності.

Депутати, в свою чергу, наголосили на необхідності вжиття заходів для недопущення в подальшому протиправних вчинків по відношенню до працівників засобів масової інформації.

Перейти до вмісту