Ви тут:
Анонс децентралізація Оголошення Суспільство 

В Україні оголосили конкурс грантів для ОТГ, які хочуть розвивати екологічні види транспорту

Асоціація велосипедистів Києва оголосила Конкурс на отримання грантів для проведення Європейського тижня мобільності 2018. В конкурсі можуть брати участь об’єднані територіальні громади (ОТГ) або громадські організації, зареєстровані на території цих ОТГ.

Метою конкурсу є популяризація в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) сталих видів транспорту, що мають низький вплив на довкілля, підвищення спроможності ОТГ та громадських організацій, які зареєстровані на території цих ОТГ, планувати і впроваджувати проекти, спрямовані на популяризацію сталих видів транспорту.

Що таке ЄТМ

Європейський тиждень мобільності (ЄТМ) – це загальноєвропейська ініціатива з популяризації сталих видів транспорту, яка заохочує керівників громад в рівній мірі враховувати потреби пішоходів, велосипедистів та автомобілістів.

Щороку з 16 по 22 вересня його святкують у містах і селах Європи та світу, щоб показати, що використання приватних автомобілів потрібно зменшувати, а використання громадського транспорту і велосипедів – збільшувати.

Цьогорічна тема ЄТМ – “Мультимодальність“, а гасло – “Поєднуй та Подорожуй!” (“Mix and Move!”). Це означає, що, поєднуючи в повсякденному житті сталі види транспорту, ми можемо економити кошти, позитивно впливати на навколишнє середовище та стати щасливішими.

Умови участі в конкурсі

Заявки на конкурс приймаються до 18 червня 2018 року. Запропоновані проекти мають бути завершені не пізніше 15 жовтня 2018 року, а обсяг очікуваного фінансування може складати до 60 тис. грн. 

Адміністратор конкурсу: ГО «Асоціація велосипедистів Києва»,http://avk.org.ua/.

Координатор конкурсу ЄТМ: Іван Зінов’єв, [email protected], тел. 067 493 75 68.

Документи для скачування:

  1. Офіційні правила Конкурсу – EMW Rules 2018.
  2. Форма проектної заявки (для заповнення) – EMW 2018 Grants – Application Form 2018.doc.
  3. Форма бюджету проекту (для заповнення) – EMW 2018 Grants – Budget Form 2018.xls.

Конкурс проводиться в рамках проекту «Зелене світло для велоруху в громадах», що реалізується Асоціацією велосипедистів Києва за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Для запитань:

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у вебінарі про зміст та особливості ЄТМ і складові підготовки проектної заявки в рамках Конкурсу. Вебінар почнеться 1 червня о 14.00 год.

Посилання на YouTube канал вебінару: https://www.youtube.com/watch?v=zabaoQHpIIw.

 

Для запитань: Іван Зінов’єв, координатор конкурсу, [email protected], тел. 067 493 75 68.  

Перейти до вмісту