Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Управління освіти намагається залучити полтавських школярів до участі в акції “Безсмертний полк”, – Юліан Матвійчук

Депутат Полтавської міської ради Юліан Матвійчук повідомив на своїй сторінці у Facebook, про наказ заступника управління освіти – Н. Дорохової про забезпечення явки дітей на заходи, відомі, як “Безсмертний полк” – перлини російської пропаганди.

“Під час інформаційного та збройного протистояння з Російською Федерацією вважаю неприпустимим підігравати пропаганді ворога. Мова йде про наказ заступника управління освіти – Н. Дорохової про забезпечення явки ДІТЕЙ на заходи, відомі, як “Безсмертний полк” – перлини російської пропаганди”, – написав Юліан Матвійчук.

Нещодавно відбулися провокації на меморіалі Скорботної матері, а також розбита дошка Герою РУВ Сергію Лимарю.

Депутат повідомив, що “Сокіл” та “Свобода” організували патрулі разом з поліцією, для того щоб забезпечити порядок у місті проти Російських провокацій.

Найвразливіше місце для провокацій буде саме там, біля Вічного полум’я.

“Ми маємо забезпечити спокій та порядок у місті, а не розхитувати та дестабілізувати ситуацію, яку таким чином “підігріває” управління освіти в Полтаві. Вимагаємо скасувати рекомендації по примусовій явці дітей на заходи до 9-го травня управлінням освіти полтавської міської ради”, – продовжив він.

Нагадує: управління та директора шкіл несуть персональну відповідальність за дітей, на подібних заходах.

Відповідні листи депутат надіслав в СБУ та МВС Полтавської області.

Перейти до вмісту